Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az NWA

Jelentése : Niggaz With Attitude (állásfoglalo niggerek)
Az NWA egy Amerikai gangster-rap együttes
 
Tagjai :

Eazy-e

Eazy-e Ice cube The arabian prince Mc ren Dr dre The doc  Yella

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

https://m.youtube.com/watch?v=kg2EmpMaGQQ

(M9, 2019.01.09 14:22)

Compton

(R.I.P. Eazy, 2017.03.27 19:08)

Az N.W.A. a legjobb. Valaki mondta hogy Ice Cube meg Dr Dre a legjobb , lófaszt. Mindenki jó az N.W.A.-ből. Irigy kutyák , ti soha nem érnétek semmit el a Justin Bieber szarotokkal. Mit képzeltek magatokról kis pöcsök , elmehetek a faszba a Mr.Busta-val együtt. Verebek. Ha meg nem tudjátok mi az az N.W.A. akkor ajánlom a Straight Outta Compton fílmet , ha megnéztétek akkor ugassatok csicskák!

Fuck N.W.A.

(Lil Pac, 2009.07.14 17:08)

a kuvra anytok itt baszátok egymást nem mind1 baszod h ki szar meg ki nem mind faszopo köcsög csak azer lettek vkik mer studioba megcsinaltak a hangjukat gecik vattokmára má mind öreg fasz viagrat szednek meg minden

Re: Fuck N.W.A.

(/Ogre/, 2016.02.20 22:57)

https://www.youtube.com/watch?v=pbVrUOqAm40
öreg fasz mind :D mikor ekkora tömeget tudsz magad elé teremteni azért hogy téged nézzenek mit művelsz a színpadon akkor majd beszélhetsz így róluk...... de úgy is egy kurva gyárba fogsz megrohadni mert tudatlan vagy.... amúgy ha valaki öreg nem azt jelenti hogy semmit sem ér......

negyestucsok@gmail.com

(Dreglagen, 2015.03.17 22:10)

Lehet,hogy az N.W.A már rég "kihalt" de ha ők 1987-ben nem adják ki a Straight Outta Comptont,akkor nem lett volna a 90-es években olyan menő,és ma sem lenne az a gengszter rap! Nagyon sokat köszönhet nekik úgy gondolom mindenki,beleértve engem is aki a 80-as,90-es évekből szokott néger gengsztereket hallgatni!

szilagyirekus@gmail.com

(Rékaaa, 2012.07.20 00:42)

A Rapp nagy emberei.
Istenek♥;)
Aki meg rappet hallgat.. az meg ne ugasson rájuk.. mert ha ők nem lennének nem lenne gangsta rapp. Tőlük indult minden..

nwa

(michura zsolt, 2012.05.21 12:37)

az NWA gyerekek egy gengszter feka rapas banda ami már 20 ével ezelőt kihalt szóval gondolom mindenkinek ismerős ez a szó hogy fuck the police szoval hagyjuk kihaltak már lassan a rap is jó köszönöm utóirat michura zsolt :)

Mo-hd

(Mo-hd, 2010.11.16 09:22)

Crew te minden hozzászólásnál játszod a nagy menőt,
baszd meg a retkes kurva anyád hogy itt keménykedsz!!!!

nemá te low

(lótúró, 2010.11.08 21:44)

te szerencsétlen! Mc Ren(elve nagy betű mind2 -.-") meg am Eazy-E, meg Ice Cube, meg mindet nagggyal kell te seggfej! és Mc Ren alatt nem Mc Ren, hanem Too $hort képe van te nyomorék!

-_-"

(aki minden nap hallgat rappet, 2010.08.04 18:05)

ha jó alaposan végignézzük a hozzászólásokat, látni lehet, hogy mindenki kommentje egy nagy semmi! itt a nagyképűt játszátok! aki west side-os és találkozna fiftyvel azt se tudná fusson-e vagy térdeljen! aki east side-os az meg csak a száját járatja próbáljatok már meg egy kis észt is belevinni az életbe! aki nem látja a jót vmiben az menjel hallgatni lady gagát vagy Jonas (pussy) (sikítás) Brotherst. És aki az egyben tróger és trágár kifejezéseket használja az nem lehet több 10 évesnél (max 11) ilyeneket 10-11 éveseket hatalmas szánalommal és megvetéssel Pistikéknek nevezek! és szerezzetek egy kis nyugalmat, önuralmat és rapzene-hallgatási tapasztalatot mielőtt a hozzászólásokhoz veritek a nyálatokat!

Crew

(1 UTANZO SEGDUGASZ BIVALYBASZNAD, 2010.04.19 18:07)

huz visza anyadba mocskos troger;)
it teh csak egeted magad mert 1 troger vagy!!!!!!
egy semire kello kis buzi troger aki kemenykedni probal;)
strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici strici

Buzi crew

(bivalybasznád1200, 2010.04.10 20:18)

crew BUZI vcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZI vcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZI

Crew

(Crew, 2010.02.04 09:02)

Ebol a bandabol csak Ice cube a kiraly es Dr dre!!! a tobi 1 faszopo geci!! egyepkent NWA en mondok ere a bandara valamit a drabszar se ernek a D12 es a G-Unit melet!!
bele szarok a szatogba magasrol ti buzik! iten envagyok a kiraly es Eminem

NWA (Niggaz Without Arms)

(bence, 2009.10.29 02:43)

Amúgy Ice Cube életénél miért írtad hogy:
NWA (Niggaz Without Arms)
???
ez mekkora baromság már

NWA IS THE KING

(Phoenix, 2009.10.11 17:59)

Bassza meg a geciszopo barom aki mond walamit NWA walameik agjára is , szétbaszom a képit, ok woltak az OLDSCHOOL HIPHOP legendáji , és páran beloluk még azok is mit gondoltok magatokrol , EastCoast-osok wagytok . Faszok , dogoljetek meg !

tomi6230i

(tomi6230i, 2009.10.02 17:44)

RESPECT!

katonadominik92@gmail.com

(Freestyle009, 2009.10.01 17:40)

A faszért érzitek itt keménynek magatokat, takarodjatok inkább szopjátok apátokat. Öcskös nincs szükségünk a tetves dumádra, kapsz púdert kend a pinádra, jó mélyen dörzsöld bele, apád majd a gecijével tölti tele. Kisköcsög apád mért nem húzott gumit, nő helyett baszd inkább a lufit. Könyörögsz nekem hogy verjem a hajadra, hát tudod mit köcsög húzd a lufidat a faszodra. Dret kurvára békén hagyod mer' anyáddal levágatom a kis faszod.Jóban vagyok vele múltkor a fülét vertem tele. Ha sokat dumálsz, ha meglátsz bepisálsz, magad alá szarsz, utána már nem sokat zavarsz. Tudom hogy nem vagy más csak egy rohadt meleg, menj a spanodhoz, enyelegj, ha a szádba veri, te lenyeled. Mikor leszel te hetero? Ha megépült a 4-es metro. Nem vagy egyéb, mint egy tetves homo, muterod ordít: " Némáá ollóóó!"

eminem

(Crew, 2009.08.24 09:27)

meg eleg jo banda ez az NWA !! nekem tetszik!!!!! aki mond rula valkamit darabokra szedem aszt a buzit!!!!

None

(Hustla Mothapukka, 2009.08.22 17:25)

nem állás foglaló niggerek... hanem "Stílusos Niggerek"

am misi te 1 seggarc vagy.

gfresgsregr

(wfaerfe, 2009.08.19 09:40)

figyu misi ne kurva anyádozd dre-t me én komolyan mondom megtudom h hol laksz és el kaplak halálra verlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!értve vok????????!!!!!!!!