Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Obie Trice

 Valódi Neve : Obie Trice
Születési Dátum : November 14, 1977
Szülőváros : Detroit, Michigan

Obie Trice - Valódi nevén rappel, nem bonyolítja a dolgokat, csak tiszta talentum és egyéniség.
Obie Trice-nak is mint Eminemnek Detroit városában indult a karrierje underground körökben. 11 éves korában kezdett el rappelni, és olyan underground számok atyja mint a "Respect", "My Club", "Dope Jobs Homeless", és a  "The Well Known Asshole" amely Eminem figyelmét is felkeltette.


Obie-t Eminemnek a D12 tag Bizarre mutatta be, és Eminem annyira el volt ragadtatva a fiatal rapper tudásától, hogy bevette a Shady családba, és egyik freestyle-ját felrakta a D12 aktuális korongjára (később 2x-es platinalemezre) a Devil's Night-ra, majd lehetőséget adott a bemutatkozásra a '8 Mérföld' soundtrackjén az 'Adrenalin Rush' címet viselő felvétel által.

Legendás producerekkel együttdolgozva, mint Timbland, Dr. Dre és Eminem maga Obie hamar elkészített egy egész albumnyi dalt, amely 2004-ben meg is jelent 'Cheers' címen.
Eminem elmondása szerint Obie-val nagyon jó együtt dolgozni. Amikor beléptek a stúdióba felvenni az anyagot, egyből tudta mindenki hogy mi a dolga, és csinálta azt. Obie sok dalt élőben szeretett volna felvenni. Semmi szövegjegyzetelés, vagy papírfecni, csakis a ritmus, a háttérzene, és élőben mintegy freestyle szerette volna felvenni a dalokat.
2006 augusztusában megjelent a 'Second Round's On Me' címet viselő új nagylemeze.

 

Lap teteje

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Hégemon

(Holmic@gmail.com, 2011.07.05 20:02)

Okés 300000-400000-ba fog kerülni mert meg kell az egészett tervezni,maszk kell,fegyverek,kocsi,legelöszőr pedig terep szemle hogy meg tugyam hol nincs senki. Tolmács hogy elhitesem velük a közös éneklést vagy ha ez nincs akkor marad a reménykedés ,és leírjátok egy papira hogy ök haljanak meg, a haverokal mert ök is ezt meg teszik ozt a vonzás törvénye miatt megtörténik

fakkoff@freemail.hu

(A Bérgyilkost kereső, 2011.06.25 01:52)

Jay-Z,Sean Paul,Emine,50 cent,Snoop Dogg marad a többiért fizetek

gloucaster@gmail.com

(Hégemon, 2011.04.27 00:44)

kárérte hogy nem haltak meg többen is :D :D :D !!!!! na mindegy majd teszek róla,mindenesetre Eminem-nek már nem sok ideje van hátra,de azért reménykedek hogy meg fog halni még Jay-Z,Akon,Sean Paul,50-cent,Chris Brown,50 cent,Lil Wayne,Soulja Boy, Akon,Snoop Dog,David Guetta, Beyonce,Shakira, florda frontembre,és persze Wil.Iam-röl és Fergiről nem-is beszélve,ezek a szerencsétlenek fertözik a zenei piacot holvan ilyenkor Mark Chapman? engedj-éki,fizesék le hogy ezeket megölje, vagy valami más pszihopata gyilkos kéne.

Marco G

(Marco G, 2010.05.28 20:32)

Crew..Tényleg 1 nyomorult vagy!!!!!NAGYON!:D

Buzi crew

(bivalybasznád1200, 2010.04.10 20:18)

crew BUZI vcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZI vcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZIcrew BUZI

Crew

(Crew, 2010.04.04 13:28)

hat baszki de kurvara ragaszkodsz a vezetek nevedhez:))
nah deh mind1 mert huje gyerek vagy;)

Buzik vagytok

(bivalybasznád1200, 2010.04.03 07:50)

crew a Csicska:))

Crew

(Crew, 2010.02.06 19:51)

obie a fos:))

obie for ever

(jsbfjewska, 2009.09.02 15:29)

obie az ász!!!!!!!!