Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


>>>A LEGúJABB HíREKET ITT TALáLOD<<<

!EZEN AZ OLDALON MáR NEM LESZNEK úJ HíREK , CSAK A TOMI6230IZENE.UW.HU-N!

 

 Eminem interjú ( forrás raphirek.hu )

(V) Hol volt Marshall 15 évvel ezelőtt?(E) Olyan 19 voltam.Követtem Proof-ot egy rakás klubba és megpróbáltam előrébb jutni.

(V) Mi volt eredetileg a Te álmod?(E) Képregény szerkesztő/rajzoló akartam lenni.

(V)Olyan megszállott voltál mint a Spawn megalkotója Todd McFarlane?
(E) Én szeretem Todd McFarlane-t.Azonban nekem inkább a John Romito Jr. féle Pókember jött be!Mindig leültem és lemásoltam a boritóját az aktuális számnak, jó voltam ilyen fajta szabad kezes másolásban, de sajnos saját magamtól soha nem tudtam ilyen karaktereket papírra vinni.(megrajzolni az agyamból-szerk.)

(V)Legeredetibb személy akivel valaha találkoztál?
(E) Proof!

(V)Proof mély benyomást tett Rád.Ki volt aki még ilyen fajta benyomást tett rád?
(E) LL Cool J volt egyértelműen az a személy akire ekkor hasonlítani szerettem volna.Tudjátok a Kanglos sapka a Troop meg minden.Egyfolytában utánoztam Őt.

(V)Te korábban megtréfáltad Őt a Shade 45-ön?(E)Amikor hallottam, hogy LL lesz a műsorban úgy voltam vele "Ohh a francba be kell telefonálnom!"Akartam valami vicceset csinálni és picit cseszekedni vele és látni akartam amint rájön, hogy Én vagyok az.Aki szerint meg ez az egész ilyen képmutatás volt azoknak nem tudok mit mondani, mert én is csak egy rajongó vagyok! Treach(Naugty By Nature) tette ezt Velem.
Proof tett rá arra a Treach cuccra.Ez az ember rengeteg stílusban mozgott.Amikor meghallottam a Yoke to Joker harmadik versszakát akkor eszméltem rá, hogy én már soha nem lehetek a legjobb.

(V)Mi volt a Te eredeti mindennapi foglalkozásod?
(E) Mosogató fiú voltam.Minden nap ki buszoztam oda, ez kb. olyan 10 mérföldre volt az otthonomtól...egyszerűen szörnyű volt!

(V)Kialakultak benned olyan készségek misszerint, felhagyj ezekkel a dolgokkal?
(E) Oh igen határozottan.Azt hiszem egy évet dolgoztam le ott aztán úgy voltam vele bassza meg.Kidobtak a suliból és ekkor a rappel akartam már jobban foglalkozni, ekkor anyám azt mondta vagy szerzek egy állást vagy eltakarodók otthonról, így hát eltakarodtam.

(V)Mi teszi Eminemet eredetivé?
(E) Rengeteg őrült dolog!Az emberek úgy tekintenek Rám mint egy örült fehér srácra, vágod?Nem akartak beskatulyázni a lemezcégemnél az lehettem aki akartam lenni.A szójátékaim és az imidzsem felrázták az embereket.Előttem teljesen mások voltak mint például a Beastie Boys vagy a Third Base( MC Serch, Pete Nice, & DJ Richie Rich-szerk.) és végül olyan ajtókat nyitottam ki amellyel sok más nemzet képviselői kezdhették el ezt az egészet.

 

 

Meghalt Dr. Dre fia

 Az La Weekly értesülései szerint Dre fiát, Andre Young Jr.-t szombaton holtan találták Woodland Hills-i otthonában. A 20 éves srác halálának okát majd csak a toxikológiai vizsgálat után lehet megtudni.

Az édesanyja talált rá, hívta a mentőket de nem tudtak segíteni rajta. R.I.P.

 

 

Nem Hood Surgeon-ról van szó, aki szintén Dre fia és rappel.

 

 

Young Jeezy interjú : Phelps a medencék snowmanja

Michael Phelps-et szerintem nem kell bemutatnóm senkinek, Ő minden idők legeredményesebb olimpikona(14 aranynál tart), hatalmas sportember és hatalmas egyéniség...nemrég mikor is megszellőztette, hogy a mostani olimpián is Pekingeben folyton rap zenét hallgatott ki is emelt pár nevet köztük Young Jeezy-ét, így logikusan jött az amerikai sajtótól a következő momentum, hogy mit is szól ehhez maga a Snowman azaz Young Jeezy Atlanta hőse és az utcák királya!Egyébiránt az Ipod lejátszójában leginkább Eminem, Lil Wayne, Twista, Usher és Jay-Z dallamai csendülnek leggyakrabban fel!
A fogadtatás mindenkit letaglózott hiszen Jeezy elárulta misszerint követte az olimpiát és emellett Phelps egyik legnagyobb rajongója és természetesn szurkolt Neki!

Az egész cikk megtekintéséhez katt ide :   Folytatás>>>

 

 

Usher managment váltott

 Usher leváltotta managerét, elmondása szerint legújabb lemeze és klipjei nem kapják meg azt a promóciót, amit ő elvárna.

A dolog pikantériája, hogy édesanyja lett a sztár dolgainak új intézője, akivel már korábban is dolgozott együtt, de akkor nem bírták sokáig. A szakmában volt már jópár példa erre, emlékezzünk csak vissza Beyonce és édesapja énekes-manager kapcsolatára. sajnos sok esetben, mint az előbb említett példa is bizonyítja vitákkal válnak el a felek. Reméljük az Usher családban másképpen alakulnak a dolgok.

 

 

The Game : L.A.X. tracklista

01. Intro
02. LAX Files (Produced By Jonathan “J.R.” Rotem)
03. State of Emergency (Feat. Ice Cube) (Produced By Jonathan “J.R.” Rothem)
04. Bulletproof Diaries (Feat. Raekwon) (Produced By Jelly Roll)
05. My Life (Feat. Lil Wayne) (Produced By Cool & Dre)
06. Money (Produced By Cool & Dre)
07. Cali Sunshine (Feat. Bilal) (Produced By Nottz)
08. Ya Heard (Feat. Ludacris) (Produced By Nottz)
09. Hard Liquor (Interlude)
10. House Of Pain (Produced By DJ Toomp)
11. Gentleman’s Affair (Feat. Ne-Yo) (Produced By Jonathan “J.R.” Rothem)
12. Let Us Live (Feat. Chrisette Michelle) (Produced By Scott Storch)
13. Touchdown (Feat. Raheem DaVaughn) (Produced By Nottz)
14. Angel (Feat. Common) (Produced By Kanye West)
15. Never Can Say Goodbye (Feat. Latoiya Williams) (Produced By Ervin “EP” Pope)
16. Dope Boys (Feat. Travis Barker) (Produced By 1500 or Nothin’)
17. Game’s Pain (Feat. Keyshia Cole) (Produced By Knobody)
18. Letter to the King (Feat. Nas) (Produced By Hi-Tek)
19. Outro

 

 

The Game interjú : Az Old School volt az igazi

 Elérkezett az idő The Game harmadik albumának a megjelenéséhez, amely a L.A.X. címet kapta. Mostanában kevés hiphop előadó tud igazán sok lemezt eladni....

Az egész cikk megtekintéséhez katt ide :   Folytatás>>>

 

 

The Game "Dre nélkülem nem tudja befejezni a Detox-ot"

The Game ismét figyelem felkeltő akcióba kezdett mégpedig nem máshol mint az amerikai Complex magazinban nem is olyan régen, kifejtette Jay-Z-vel való beefjét és, hogy bármikor ki mer ellene állni és állítása szerint Nas óta Ő lenne a legkeményebb ellenfele a new yorki mogulnak.Az igazán eget rázó kijelentést akkor tette amikor egyszer elkezdett Dre közelgő albumáról a Detoxról beszélni így "Nem igazán törődöm azzal, hogy rajta vagyok-e a Detoxon.Nem gondolom, hogy Dre be tudná fejezni azt nélkülem, Én vagyok a Nyugati part--Én vagyok a Nyugati part, nem csinálhatsz semmit a Nyugati parton annélkül, hogy ne lennék annak én a részese vagy az én márkám.Részemről, ha nem leszek rajta a Detoxon nem gond, ezzel csupán Dre hoz magának egy igazságtalan döntést! Jóval azelőtt is létezett Nyugati partvidék mielőtt The Game megjelent volna, tehát Game kijelentése banális és értelmetlen ahogy sokan írják és gondolják azt.Azok a híresztelések misszerint Ice Cube bevonná őt az Westside Connectionbe nagy visszatérésébe csupán pletykák és semmi alapjuk nincs a mai napig-az egész azért terjedt el, mert Mack 10-el tényleg most haragba van picit Cube!Reméljük rendezik soraikat!

 

 

!!! Michael Phelps Eminem zenéjének köszönheti sikerét !!!

 Minden idők egyik legjobb sportolóját annak rendje, s módja szerint ott támadják, ahol érik. Most azzal hozakodtak elő, hogy a pekingi olimpia sztárját zene doppingolja.

A muzsika doppingol! Ez nem egy új keletű fikció, hanem egy bizonyított tény. Stefan Koelsch a lipcsei Max Planck Intézet kutatója már több mint 40 cikket publikált a témával kapcsolatban, miszerint a dallamok komoly hatást gyakorolnak az emberi szervezetre, így természetesen a sportolókéra is.

Fülelés közben megváltozik a levegővételek ritmusa, gyors tempó esetén megnöveli a vér oxigéntartalmát, ezzel gyakorlatilag teljesítményt növel. Ellenkező esetben pedig relaxációs ’szerként’ is adagolható, amikor is kevesebb izom fog oxigént fogyasztani, ezáltal pihentet.

Ez a hatás akár percekig is tarthat, a zene még sincs tiltó listán, hiszen bárki hozzáférhet, nem káros, így nem ütközik a ferplébe szellemiségébe, a WADA (Nemzetközi Doppingellenes Szövetség) szabályzatában azonban az szerepel, hogy tilos külső eszközökkel az oxigénfelvétel mértékét befolyásolni.

A titkos muzsikák

Michael Phelps nagy rap és r’n b rajongó. Biggie, Jay-Z, DMX vagy 50 Cent mind a kedvencei közé tartoznak, de volt olyan időszak, amikor a következő öt számot hallgatta medencébe ugrás előtt.

1. Twista - Overnight Celebrity
2. Usher - Burn
3. Outkast - Roses
4. Eminem - ’Till I Collapse
5. G- Unit - Smile

Adott a recept, persze csak vicc számba megy a feltételezés, hogy ezért lenne annyira kiemelkedő az amerikai úszó, minden esetre a zene ereje most is bebizonyosodott, tessék sokat hallgatni!

 

 

A leggazdagabb rapperek

 A Forbes idei "a hip hop leggazdagabbjai" listáján 50 Cent kaparintotta meg az első helyet. Tavaly még Jay-Z volt a legjobban eleresztve de Fiddy híres Coca Cola szerződése után eléggé megszedte magát.

Fifty becsült 150 millió dolárral áll az élen, míg Jay 82 millióval szerepel a 2. helyen. A képzeletbeli dobogón állhat még Diddy a 35 millájával. A top 20as listán szerepel még többek között Timbaland (22 millió), Dr. Dre (19), T.I. (13), Eminem (12). A sort The Game és Chamillionaire zárja fejenként 10-10 millió zöldhasúval.

1. Curtis “50 Cent” Jackson: $150 million

2. Shawn “Jay-Z” Carter: $82 million

3. Sean “Diddy” Combs: $35 million

4. Kanye West: $30 million

5. Timothy “Timbaland” Mosley: $22 million

6. Pharrell Williams: $20 million

7. Kasseem “Swizz Beatz” Dean: $17 million

8. Calvin “Snoop Dogg” Broadus: $16 million

9. André “Dr. Dre” Young: $15 million

10. Christopher “Ludacris” Bridges: $14 million

11. Clifford “T.I.” Harris: $13 million (tie)

11. Dwayne “Lil Wayne” Carter: $13 million (tie)

12. Marshall “Eminem” Mathers: $12 million (tie)

12. Lonnie “Common” Lynn Jr.: $12 million (tie)

12. Aliaune “Akon” Thiam: $12 million (tie)

13. Jermaine Dupri: $11 million (tie)

13. Jonathan “Lil Jon” Smith: $11 million (tie)

14. OutKast: $10 million (tie)

14. Hakeem “Chamillionaire” Seriki: $10 million (tie)

14. Jayceon “The Game” Taylor: $10 million (tie)

 

 

Mtv music video awards 2008
Különböző kategóriák a következőek:

 

 BEST NEW ARTIST
Jordin Sparks with Chris Brown – No Air
Katy Perry – I Kissed A Girl
Taylor Swift – Teardrops On My Guitar
Tokio Hotel – Ready, Set, Go!
Miley Cyrus – 7 Things
BEST DANCING IN A VIDEO
Ne-Yo – Closer
Madonna featuring Justin Timberlake & Timbaland – 4 Minutes
Chris Brown – Forever”
Pussycat Dolls – When I Grow Up
Danity Kane – Damaged

BEST POP VIDEO
Jonas Brothers – Burnin Up
Britney Spears – Piece of Me
Tokio Hotel – Ready Set Go
Danity Kane – Damaged
Panic At the Disco – Nine In the Afternoon

 BEST HIP HOP VIDEO
Lil Wayne – Lollipop
Lupe Fiasco – Superstar
Flo Rida – Low
Kanye West – Homecoming
Mary J. Blige – Just Fine

 


BEST FEMALE VIDEO
Mariah Carey – Touch My Body
Katy Perry – I Kissed a Girl
Rihanna – Take a Bow
Jordin Sparks – No Air
Britney Spears – Piece of Me

 BEST MALE VIDEO
Chris Brown – With You
Flo Rida – Low
Lil Wayne – Lollipop
T.I. – No Matter What
Usher – Love In This Club

 VIDEO OF THE YEAR

Britney Spears - Piece Of me
Jonas Brothers - Burnin' Up
Chris Brown - Forever
Pussycat Dolls - When I Grow Up
The Ting Tings - Shut Up and Let Me Go

BEST ROCK VIDEO
Fall Out Boy feat. John Mayer - Beat It
Foo Fighters - The Pretender
Linkin Park - Shadow of the Day
Paramore - Crushcrushcrush
Slipknot - Psychosocial

 

 

Lövöldözés tört ki egy V.I.P. partin

 Az összejövetelt Janet Jackson (42) vőlegénye, Jermaine Dupri (35) szervezte olyan nagyágyúk részvételével, mint P. Diddy, Usher és Nelly.
Ezek után már érthető, hogy nagy feszültség, és óriási biztonsági intézkedések közepette indult, majd folytatódott a parti. Az lövöldözésben állítólag csak egy biztonsági ember sérült meg, de a társaságot ismerve akár nagyobb baj is lehetett volna.

A mérhetetlen lökdösődés közben többen is bejutottak a sztároknak elkerített részbe, ekkor sült el valakinek a pisztolya – állította Dupri az összetűzés után.

 

 

50Cent megkapja fia felügyeleti jogát

 Megkapja fia felügyeleti jogát 50 Cent, miután drogtesztje negatívnak bizonyult!

 A rappert a bíróság kötelezte vérvizsgálat elvégzésére, hogy bebizonyosodjon, fogyasztott-e kábítószert - ami kizárta volna, hogy felelősségteljes apaként gondoskodni tudjon a kicsi Marquise-ról. Szerencsére Fifty tiszta, így a bíró engedélyezte, hogy augusztus 3. és 12. között vele vakációzhasson a fia. Az anya tesztje pozitívnak bizonyult, ám a helyzet nem olyan súlyos, amilyennek első hallásra tűnik: Shaniqua Tompkins vérében mindössze köhögéscsillapító gyógyszer nyomait találták.

 

 

Dr Dre - Cognac , vodka , Detox

 A következő 2 hónapban Dre piacra dobja saját konyak- és vodkamárkáit.
Ha Billboard-nak hihetünk, akkor először az Aftermath Cognac kerül a boltokba, majd utána szuénsavas vodkaitalok sorozata. Arról már régóta lehet tudni, hogy él egy alkoholtartalmú italokról szókló szerződés a Drinks Americas és Dre kiadója, az Interscope Geffen A&M Records között.
Dre a szeszesitalai mellett kiadja régóta várt Detox című albumát is, amely a korábbi bejelentések alapján november-december környékén várható. Dr. Dre még annyit mondott, hogy a Detox-on Nas, Jay-Z és Lil Wayne közreműködik.

 

 

Jaj-z-nek mellformára kellett faragni a dinnyét

 Jay-Z mellformájúra dizájnolt dinnyét kért 5000 dolláros abujai szállodai szobájában, mintaként pedig neje, Beyonce Knowles domborulatait jelölte meg. A mellbimbókat két cseresznye szimbolizálta a bizarr alkotásokon .
A rapper egyébként az Africa Rising nevezetű jótékonysági koncerten vett részt a nigériai fővárosban: Rihannával közösen előadta az Umbrella című slágert, majd a Crazy in Love című számot is. A rendezvényen fellépett Mary J. Blige és Usher, de beszédet mondott Naomi Cambell is.

 

 

Hip-hop , rap és kép Washingtonban

 Ice-T, a híres rapper és színész 3x2 méteres, aranyozott keretű képen látható, trónon ül és hermelinpalástot visel, akárcsak Napóleon Ingres híres festményén.

A rap művészeinek képeit festi királyi méltóságok ábrázolására szolgáló történelmi stílusban, Rubens és Ingres modorában Kehinde Wiley, aki egyike a washingtoni National Portrait Galleryben a hip hop és a portré kapcsolatáról rendezett kiállításon részt vevő művészeknek.

Az október 26-ig megtekinthető tárlaton a hip hop nemzedékhez tartozó művészek képei, fotói, továbbá graffitik és videók tekinthetők meg - ez az irányzat már három évtizede uralkodik az amerikai színpadon. A National Portrait Gallery falain megjelenített graffitik kiáltó színeikkel keltenek feltűnést, ezek mellett a kiállítás leglátványosabb elemei a hip hop hőseiről Kehinde Wiley által festett óriási képek. A hiperrealista stílusú posztmodern festményeken a 30 éves, egyre felkapottabb művész méltóságteljes stílusban ábrázolja a hip hop és a gangsta rap személyiségeit.

 

 

50Cent beperelte a Taco Bell-t

 50 Cent beperelte az amerikai gyorsétterem-láncot, a Taco Bellt, ugyanis szerinte visszaéltek a nevével - írja a Female First.
A Taco Bell egy hónapja nyílt levelet tett közzé, amelyben felkérték a rappert, hogy változtassa meg nevét 50 Centről 79, 89 vagy 99 Centre, ennyibe kerülnek ugyanis a cég termékei. A névváltoztatásért cserébe a Taco Bell felajánlott másfélmillió forintot jótékony célra. 50 Cent szerint már maga a levél is reklámnak minősült, pedig ő nemhogy nem adta a nevét a kampányhoz, de nem is áll kapcsolatban a céggel. A rapper szerint a Taco Bell visszélt a nevével és félrevezette a rajongóit, a cég szerint azonban a rapper általuk ingyen reklámhoz jutott.

 

 

Busta rhymes és Ami Winehouse együtt

 Keverjünk össze egy kis rapet egy kis régies hangzásvilágú Amy Winehouse-os soul zenével és máris megkapjuk a Busta-Winehouse egyveleget. Busta Rhymes ugyanis a fejébe vette, hogy a manapság csípős hangulatú énekesnővel akar közösen alkotni valami fergetegeset.

Rengeteg művész van, akivel szívesen dolgoznék együtt, de nem a nevük miatt, hanem mert tudom, hogy nagyon izgalmas és eredeti zenét tudnánk kihozni az együttműködésből. – mondta Busta Rhymes. A rapper hozzátette, hogy hatalmas rajongója Amy Winehouse-nak és hihetetlennek titulálta azt a zenét, amit az énekesnő csinál. (Hozzátenném, hogy az is hihetetlen, amit Amy a zenélésen kívül csinál.)

 

 

Mtv cribs : lebuktak a rapperek

 Micsoda égés már: az MTV Cribs című műsorában sorra mutatják a sztárocskák faszábbál faszább verdáikat, a szimpatikus rappercsávók flottájában a legfosabb járgány is simán annyiba kerül, mint egy hatlakásos társasház Kiskunhalason.

Erre tessék: kiderült, hogy a műsor forgatásához ezeket az autókat direkt bérelték a nagymenők, csak éppen a kocsik elején elhelyezett céges logót felejteték levenni.

 

The Game nyugalomra vágyik

 Az amerikai rapper, The Game úgy tűnik megelégelte a pörgést és szeretne megpihenni kicsi családi fészkében. A hír igaz, a rapper legújabb és egyben legutolsó lemeze július 8-án jelenik meg a hivatalos állás szerint, de a neten már most keringenek dalfoszlányok.

A rapper Jayceon Terrell Taylor néven lett anyakönyvezve, de a világon mindenki csak The Game-ként ismerte meg. Első lemeze csak 2005-ben jelent meg, mostani pedig már a harmadik lesz és egyben az utolsó is. Neki ennyi bőven elég. Éveken át csak a zenéléssel foglalkozott, jól megszedte magát, és most egy picit megpihen.

„Tudom, hogy amit most csinálok, az pénzügyileg megalapozza a gyerekeim jövőjét, de nagyon hiányzik a velük töltött drága idő.” – vallotta be a nyugalomra vágyó apuka. Tervei szerint karate edzőhöz és kosáredzésekre fogja járatni a gyerkőcöket. „Beleszerettem az apaszerepbe!”

Egyébként 50 Cent is hasonlókkal fenyegetőzött egy rádióbeszélgetés során. Az ő lemeze szeptember 11-én jelenik meg ugyanakkor, mint Kanye West-é. Fifty azt mondta, hogy ha Kanye nyeri a lemezeladási versenyt, bedobja a törölközőt és visszavonul.

 

 

Nas következő két albumát Dr Dre és Primo fogja rendezni

 Aki élvezte valaha is Nas albumait, az időtlen idők óta várhatta, hogy Dj Premier és Nas összeálljanak egy teljes album erejéig. Az ötletnek már volt egy gyökere ami sajnos elhalt.

Nas mindig is szeretett volna egy kollaborációra, de Primo a saját projectjeivel volt elfoglalva. De úgy  tűnik, hogy Nas most megtette az első lépést. Egy Július 15. – i koncerten Nas egy kijelentést tett Dj Premier felé a közönsége elé, mégpedig azt, hogy egy teljesen albumot szeretne amit a legendás Premo rak össze.
Hogy ez az álom valóra válik – e még rejtély, de Nas még nem nyugodott bele.

„ Egy teljes albumot szeretnék Dre – vel és Premoval is és ugyan azon a napon szeretném kidobni mindkettőt”  nyilatkozta az MTV – nek. „Ez a valós történt, igen, ezt szeretném!” Mivel egyikőjükkel sem  tárgyalt még az elképzeléseiről, ezért csak találgatni tudunk, hogy melyik válik valóssá.

 

 

A kicsi lopos Wayne

 Az amerikaiak kicsi rappere, aki meghódította az összes létező slágerlistát most picit pácban van. Sokak szerint ellopta a Rolling Stones egyik nótáját bármilyen előzetes megegyezés nélkül. Majd a bíróság eldönti, mi is az igazság.

Lil Wayne nem is olyan rég piacra dobott egy nagyon ütős albumot, a The Carter III-t. A hatalmas lemezeladás után most egy pici bukkanóba ütközött a rapper.  Az Abkco Music Inc. rájött, hogy valami nem kóser Wayne Playing With Fire című száma körül, nagyon hasonlít egy régi Rolling Stones nótára, sőt még a címe is majdnem ugyanaz (Play With Fire), és hát az az ő tulajdonukban van, és a cég engedélye nélkül nem lehet csak úgy lopkodni. Így hát az Amerikában már jól bevált módszert választották: feljelentették, hogy jó sokat szakíthassanak a rapper terhére, pontosabban a rapper kiadójának (Universal) a terhére.

 

 

Dr Dre : Detox

 Az USA Today-nek adott interjút Dr.Dre a NWA csapatának tagja és a '90-es évek egyik legmeghatározóbb Hip-Hop producere misszerint jön tutira a Detox!!!!

Így erről Ő: "Csupán most-az utóbbi néhány hónap után-kezdem azt érezni, hogy ez jó lesz és olyan valami lesz amire büszke leszek és Mindenki szeretni fogja ezt. Egy tökéletes világban azt mondanám november vagy decemberben fog kijönni az album! Én soha nem csak egyszerűen ki akartam adni ezt a lemezt, azt akartam, hogy megtaláljam azt az utat amit a zene diktál és amitől teljesen boldog leszek. Aztán lesz ami lesz!"

Mást nagyon nem árult el amester, de azt még igen, hogy egy hihetetlen újfajta dob hangzást fogunk majd megismerni amikor is kijön a kész anyag amelyen kiszivárgott az is, hogy rajta lesz Jay-Z, Nas és Lil Wayne is!

 

 

Nas : tiltakozik a rapper

 Petíciót nyújt be a Fox tévécsatorna rasszista megnyilvánulásai miatt Nas. A rapper új lemezén külön dalban is üzent a csatornának.

A rollingstone.com információi szerint a colorofchange.org és a moveon.org oldalakkal karöltve 600 ezer aláírásos petíciót nyújt be a Fox tévécsatorna manhattani stúdiójának Nas. A petíció azt követeli, hogy „a Fox vessen véget az állandó rasszista támadásoknak” az afro-amerikaiak, köztük Barack Obama elnökjelölt és felesége Michelle ellen.

„A Fox rasszista propagandával mérgezi az országot, amit ők hírműsornak neveznek.” – nyilatkozta a rapper.

Nas a közelmúltban adott ki új lemezt, melynek eredetileg a Nigger címet adta volna, de a kiadója nyomására végül cím nélkül került boltokba. Az albumon helyet kapott a szintén a Fox-nak címzett Sly Fox című dal is.

 

 

Dmx : csalo lett a rapperből

 A rendőrség szombaton egy phoenixi bevásárlóközpontban letartóztatta DMX-et, a rappert, mert áprilisban egy kórházi kezelés után hamis nevet és címet adott meg, hogy megússza a 7500 dolláros kezelési költség kifizetését - írja a CNN.

DMX valódi neve Earl Simmons, ehhez képest a számlára Troy Jones néven írta fel magát. A rappert mostanában elég sokszor tartóztatják le. Legutóbb állatkínzás miatt kapták el, amikor a hatóságok egy bejelentés után 12 pitbullt találtak DMX kertjében, és a nyomozás során még három másik kutya tetemét is megtalálták. Nem sokkal ezelőtt akkor bukott le, amikor kokaint és marihuánát akart vásárolni. A pheonixi rendőrfőnöknek már nagyon elege van abból, hogy DMX-et mindig beviszik, aztán mindig kiengedik. "Megint rács mögött van. Nem értem, hogy a bírók miért engedik ki folyton ezt a fickót. Akárhányszor bemegy, mindig kiengedik. Remélem, most megfizeti a büntetést a tetteiért" - mondta a rendőr és hozzátette, a mostani ügyben nem állapítottak meg óvadékot, így a rapper, ha szokása szerint fizetne is, nem teheti.

 

 

Eminem talpra állt

 Eminem a The Re Up című albuma, egészségi problémák és magánéleti gondok után ismét stúdióba vonult, legalábbis ezt állítja egy bennfentes. Azonban még nem teljesen biztos, hogy az egyszer már visszavonulását bejelentő rapper ki is adja az új korongot.

Amint arról az év elején már mi is beszámoltunk, felröppent a hír, hogy a sztár kiadja emlékiratait, melyben sosem látott fényképek, kéziratok, be nem fejezett dalszövegek és egyéb pikáns részletek találhatók róla. A The Way I Am címet viselő irat elméletileg októberben lát napvilágot, azonban tekintve utóbbi munkásságát nem 100%, hogy eljut a boltokba.

Mindezek ellenére most nagyon úgy tűnik, hogy Eminem végre stúdióba vonult. Egy amerikai portálnak adott interjúban a sztár és producere legújabb felfedezettje, Bishop Lamont azt nyilatkozta: Eminem újult erővel készíti soron következő lemezét. „Em fel van dobva. Túl sokáig hallgatott, túl sok súlyt kell magáról ledobnia. Átesett azokon a dolgokon, amin át kellett esnie, és most készen áll, hogy a sok stresszt és fájdalmat a zenében fejezze ki”. Az album eddig teljesen ismeretlen, azzal kell beérni, hogy a sztár stúdióba vonult, hisz a rappernek súlyos lelki gondjai voltak, esetleg még vannak is legjobb barátja Proof halála miatt.

Ezek szerint már nem sokat kell várni kedves Em rajongók, bár Eminem személyesen nem de kiadója megerősítette az információkat, miszerint tényleg készülőben van az újabb Eminem album.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

cana health cbd liver alchohol

(Brianglync, 2020.03.26 14:49)

just cbd [url=http://clinicamauriciofrei1.hospedagemdesites.ws/blog/2013/12/30/would-cbd-oil-help-with-shingles/]visit our website[/url] effects of cbd
how cbd oil helps arthritis [url=https://www.acumenics.com/is-cbd-oil-safe/]investigate this site[/url] cbd oil properties
cbd oils & lotions | cbd superstop laguna niguel ca [url=https://nootropiq.org/2020/03/17/how-to-take-cbd-oil-drops/]more about the author[/url] hempworx cbd

how much cbd oil should i take <a href="http://www.kolektibobachue.elkarteak.net/2013/12/30/does-cbd-gummies-help-with-pain/">Discover More Here</a> effects of cbd
indie green cbd <a href="https://awabsa.org/2020/03/19/will-cbd-oil-make-me-sleepy/">browse around this site</a> vg cbd oil
cbd obstruction <a href="https://zhenksoft.com/index.php/2013/12/30/does-cbd-oil-work/">get the facts</a> i smoke low thc weed for the cbd

investasi di bitcoin

(Forexjakike, 2020.03.12 23:37)

30000 bitcoin https://currency-trading-brokers.com

онлайн бесплатно лучшие драмы

(KennethBleaf, 2019.08.04 22:55)

Привет всем! класный у вас сайт!
Нашел обширную базу кино: [url=http://inspacefilm.ru/]скачать фильмы комедии бесплатно в хорошем качестве[/url]
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/fentezi/]лучшее фэнтези скачать бесплатно[/url] смотреть фэнтези в хорошем качестве рейтинг 2018
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/drama/]смотреть лучшие драмы 2018[/url] смотреть фильмы лучшие драмы бесплатно рейтинг 2019
Тут: лучшие документальные фильмы смотреть онлайн http://inspacefilm.ru/dokumentalnyy/ список 2019
Тут: http://inspacefilm.ru/1712-amazon-studios-prodlila-alfa-dom-i-otmenila-betas.html [b] Amazon Studios продлила «Альфа-дом» и отменила «Betas» [/b]
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/14564-terror-the-terror-sezon-1-2018.html] Террор / The Terror (Сезон 1) (2018) онлайн [/url] Смотреть Террор / The Terror (Сезон 1) (2018) онлайн бесплатно
Здесь: http://inspacefilm.ru/12483-koroleva-nochi-gecenin-kralicesi-2016.html

лучшие новинки русского кино 2018

(Howardfuent, 2019.08.04 22:54)

Привет всем участникам форума! интересный у вас сайт!
Нашел класную базу кино: [b] смотреть фантастики лучшие список [/b] [url=http://kinovalenok.tv/]http://kinovalenok.tv/[/url]
Тут: лучшее фэнтези смотреть онлайн 720 http://kinovalenok.tv/fentezi/ список 2019
Здесь: смотреть лучшие драмы 2018 http://kinovalenok.tv/drama/ рейтинг 2018
Тут: [url=http://kinovalenok.tv/dokumentalnyy/]Лучшие документальные фильмы смотреть онлайн[/url] лучшие документальные фильмы скачать бесплатно рейтинг 2019
Тут: http://kinovalenok.tv/7704-priklyucheniya-kota-leopolda-19751987.html [b] Смотреть Приключения кота Леопольда (1975–1987) онлайн бесплатно [/b]
Здесь: http://kinovalenok.tv/10573-chto-smotret-na-festivale-nedelya-italyanskogo-kino.html
Тут: http://kinovalenok.tv/11076-doroga-na-arlington-arlington-road-1998.html

скачать бесплатно лучший русский боевик

(KennethBleaf, 2019.07.16 22:31)

Привет всем участникам! интересный у вас сайт!
Нашел класную базу кино: [url=http://inspacefilm.ru/]мультфильм смотреть в хорошем качестве мультик[/url]
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/fentezi/]Лучшие фэнтези бесплатно[/url] смотреть фэнтези бесплатно в хорошем качестве 720 рейтинг 2019
Тут: лучшие фильмы онлайн бесплатно драма http://inspacefilm.ru/drama/ рейтинг 2018
Здесь: Лучшие документальные фильмы http://inspacefilm.ru/dokumentalnyy/ список 2018
Здесь: http://inspacefilm.ru/6593-dolgiy-put-vokrug-zemli-long-way-round-2004.html [b] Смотреть Долгий путь вокруг Земли / Long Way Round (2004) онлайн бесплатно [/b]
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/3222-bitva-za-lyubimuyu-ranam-2006.html] Битва за любимую / Ranam (2006) онлайн [/url] Смотреть Битва за любимую / Ranam (2006) онлайн бесплатно
Тут: http://inspacefilm.ru/4086-chelovek-noyabrya-the-november-man-2014.html

напарницы сериал смотреть в хорошем качестве

(Howardfuent, 2019.07.16 22:30)

Здравствуйте! интересный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: [b] лучшие боевики россии смотреть онлайн [/b] [url=http://kinovalenok.tv/]http://kinovalenok.tv/[/url]
Тут: [url=http://kinovalenok.tv/fentezi/]Лучшие фэнтези в хорошем качестве hd[/url] смотреть лучшие фэнтези hd список 2018
Тут: русские драмы онлайн бесплатно в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/drama/ рейтинг 2018
Здесь: Лучшие документальные фильмы http://kinovalenok.tv/dokumentalnyy/ рейтинг 2019
Здесь: http://kinovalenok.tv/14220-malchik-kotoryy-mechtal-uvidet-mstiteley-skonchalsya.html [b] Мальчик, который мечтал увидеть Мстителей, скончался [/b]
Здесь: http://kinovalenok.tv/1318-bolshaya-rzhaka-2012.html
Здесь: http://kinovalenok.tv/10419-kubinskiy-hrom-cuban-chrome-sezon-1-2015.html

Нашел познавательную тему

(Kevinnum, 2019.06.30 21:22)

Привет всем участникам!
Нашел необычную инфу на этом сайте: http://limonos.ru :
[url=http://limonos.ru/novosti-shou-biznesa/]новости шоу бизнеса знаменитостей последние сплетни слухи[/url] новости шоу бизнеса сегодня свежие
[url=http://limonos.ru/arhitektura/]архитектура[/url] история архитектуры
http://limonos.ru/3299-samye-opasnye-privychki-zdorovogo-obraza-zhizni.html [b] Самые опасные привычки «здорового образа жизни» [/b]
http://limonos.ru/6245-sorevnovanie-voennyh-letchikov-aviadarts-2016.html

смотреть лучшие сериалы фэнтези

(Angelbix, 2019.06.14 04:00)

Приветствую всех! класный у вас сайт!
Нашел обширную базу кино: [b] Лучшие аниме онлайн [/b] [url=http://inspacefilm.ru/]http://inspacefilm.ru/[/url]
Здесь: Лучшие семейные фильмы бесплатно http://inspacefilm.ru/semeynyy/ рейтинг 2018
Тут: [url=http://inspacefilm.ru/serialy/]фэнтези сериалы онлайн бесплатно в хорошем качестве[/url] смотреть сериалы без рекламы в хорошем качестве список 2018
Здесь: [url=http://inspacefilm.ru/triller/]смотреть в хорошем качестве триллеры новинки[/url] смотреть фильм триллер бесплатно в хорошем качестве рейтинг 2018
Тут: http://inspacefilm.ru/14271-amerikanskaya-istoriya-prestupleniy-american-crime-story-sezon-1-2-2016-2018.html [b] Смотреть Американская история преступлений / American Crime Story (Сезон 1-2) (2016-2018) онлайн бесплатно [/b]
Здесь: http://inspacefilm.ru/10937-chto-pokazhut-na-nedele-avstriyskogo-kino-2016.html

смотреть полнометражные мультфильмы в хорошем качестве

(JimmyseK, 2019.06.08 04:33)

Привет всем! класный у вас сайт!
Нашел топ базу кино: [b] кино новинки 2018 смотреть онлайн хорошее качество [/b] [url=http://kinovalenok.tv/]http://kinovalenok.tv/[/url]
Тут: фильм семейное ограбление смотреть в хорошем качестве http://kinovalenok.tv/semeynyy/ рейтинг 2019
Здесь: [url=http://kinovalenok.tv/serialy/]хороший американский сериал смотреть онлайн[/url] соблазны смотреть сериал онлайн в хорошем качестве список 2018
Тут: [url=http://kinovalenok.tv/triller/]триллер фильм 2019 смотреть в хорошем[/url] смотреть триллеры лучшие по рейтингу список 2018
Здесь: http://kinovalenok.tv/8793-obzor-boks-ofisa-ssha-17071907.html [b] Обзор бокс-офиса США (17.07—19.07) [/b]
Тут: http://kinovalenok.tv/9922-v-shestom-sezone-igry-prestolov-budet-pokazano-proshloe-vesterosa.html

сайт

(Jeffreypaw, 2019.06.07 13:31)

[url=http://mysite.ru]http://mysite.ru[/url]

Нашел русскую тему

(Kevinnum, 2019.06.05 15:10)

Здравствуйте!
Нашел прикольную новость на этом сайте: http://limonos.ru :
современные технологии http://limonos.ru/tekhnologii_gadzhety/
[url=http://limonos.ru/krutye_tachki_mashiny/]авто гонки крутых тачек[/url] самые крутые диски на автомобиль
http://limonos.ru/1351-korotko-i-yasno.html [b] Коротко и ясно [/b]
http://limonos.ru/6954-chto-islandcu-horosho-to-russkomu-ne-ponyat.html

make money online fast and free

(Robertlot, 2019.05.21 04:10)

Hello, tired of sitting with no money?
I was just a poor student, and now i make 1300$ - 1400$ every day here: http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/earn-fast-money.htm - earn money now
It works! Checked. Good luck to all!

This internet money method is available in all countries! These articles will help you:
http://9binaryoptions.net/uploads/reviews/work-from-home-without-investment.htm
[b] Как возможно заработать [/b] [url=http://9binaryoptions.net/kak-vozmozhno-zarabotat.html]http://9binaryoptions.net/kak-vozmozhno-zarabotat.html[/url]
Start Now!

быстрое похудение в домашних условиях

(Tommywix, 2019.05.21 04:09)

Привет всем! прикольный у вас сайт!
Нашел интересную инфу: [b] поднятие потенции [/b] [url=http://sportmanlife.ru/]http://sportmanlife.ru/[/url]
Здесь: как быстро похудеть родов http://sportmanlife.ru/kak-bistro-pohudet/
Тут: falloston можно ли увеличить член http://sportmanlife.ru/40-falloston.html
Здесь: как домашними средствами усилить потенцию http://sportmanlife.ru/48-libido-drive-innovacionnoe-naturalnoe-sredstvo-dlya-moschnoy-potencii.html

Нашел хорошую тему

(JimmyseK, 2019.05.16 09:14)

Всем привет! интересный у вас сайт!
Нашел интересную инфу: https://zen.yandex.ru/media/energysmi/12-vescei-kotorye-99-liudei-ne-mogut-sdelat-5cadc3d65e5e8e00af256547

Low hyperparathyroidism someone, stream, adhered stated nephrogram.

(aufomoaawoce, 2019.05.13 19:40)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone Without Prescription</a> rwj.esqj.tomi6230izene.eoldal.hu.wtl.ba http://mewkid.net/buy-prednisone/

Injury specialities field, unchanged electricity improving.

(ewalilolab, 2019.05.13 18:04)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone No Prescription</a> jqn.coda.tomi6230izene.eoldal.hu.vce.hs http://mewkid.net/buy-prednisone/

Прикольные новости

(Jasonzor, 2019.05.06 06:59)

Привет!
Нашел прикольные новости на этом сайте: http://limonos.ru :
[url=http://limonos.ru/arhitektura/]архитектура города[/url] архитектура и строительство
[url=http://limonos.ru/gifki-gif-animacii/]ночь анимации[/url] прикольные анимации
http://limonos.ru/3820-tehnika-90-h-v-gif.html [b] Техника 90-х в GIF [/b]
[url=http://limonos.ru/6819-top-10-samyh-opasnyh-dorog-v-mire.html] Топ-10 самых опасных дорог в мире [/url] [b] Топ-10 самых опасных дорог в мире [/b]
http://limonos.ru/7179-tyurma-s-roskoshnymi-usloviyami-v-velikobritanii.html

Used obsessional saline-filled clever embolization, re-form.

(ixoweutereci, 2019.05.05 10:29)

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone Without Dr Prescription[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> uvk.sfxm.tomi6230izene.eoldal.hu.qlr.yb http://mewkid.net/buy-prednisone/

Приколы за день

(Jasonzor, 2019.04.04 05:00)

Приветствую всех!
Нашел интересную фотоподборку на этом сайте: http://limonos.ru :
русские приколы http://limonos.ru/prikoli_umor/
[url=http://limonos.ru/krutye_tachki_mashiny/]про крутые тачки[/url] крутых машин
http://limonos.ru/273-yaponskoe-zheleznodorozhnoe-chudo-poezd-sinkansen.html [b] Японское железнодорожное чудо — поезд Синкансен [/b]
[url=http://limonos.ru/1659-laplandiya-v-fotografiyah-rodzhera-maukazelya.html] Лапландия в фотографиях Роджера Мауказеля [/url] [b] Лапландия в фотографиях Роджера Мауказеля [/b]
http://limonos.ru/1120-muzhchiny-i-zhenschiny-v-prekrasnom-mire-burleska.html

The caecum vitreous, surveys fneurological moulds.

(zabolexoaniju, 2019.04.01 23:53)

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone Without Prescription[/url] <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> qug.vlcq.tomi6230izene.eoldal.hu.fex.xm http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/


1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »