Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Young Yeezy feat Kanye West - Put on

 Egy Hip-Hop szakértő szerint ez a videó méltán tükrözi azokat a hatalmas pénzeket amelyek manapság a rap világban forognak. Azonban Jeezy nagyon okosan költötte ezt a nagy költségvetést arra a mindennapi szenvedések ábrázolására amelyet sokan átélnek nap mint nap a világban!

Ez akármilyen furcsán is hangzik lassan-lassan kuriózum lesz hiszen szinte csak Jeezy mutatta be az utcát ahonnan Ő is feltört a csúcsra és soha nem felejti el, hogy mik is az Ő gyökerei! Remek videó, remek zene, élvezzétek és érezzétek!

 

 

 

Nas ellophatja Weezy első helyét a  listákon

 Nasir Jones "Untitled" című' albuma a heti 200,000-es eladásokkal a szakértők szerint arra számíthat, hogy a jövőhéten elorozhatja Lil' Wayne elől az első helyet amelyre Nas-nak ebben a pillnatban igen jó esélyei vannak a Hits Daily Double szerint.

Ez az albuma Nas-nak a második Def Jam-es megjelenése az arany státuszig jutó "Hip- Hop is Dead" után!
Szintén a jövőhéten debütál a Déli nagyágyú David Banner új szoló albuma ami immáron a negyedik és a "The Greatest Story Ever Told" címet viseli, itt a szakértők körülbelül 50, 000 nyitó heti eladásra számolnak. Az album a SRC/Universal Motown-nál jött ki.

 

 

Hamarosan jön az új Ice Cube lemez

  Hivatalos Megjelenés: 2008.08.19

 

 

 

Tracklista:

1. What is a Pyroclastic Flow?
2. Jack In the Box
3. It Takes a Nation
4. Gangsta Rap Made Me Do It
5. Hood Mentality
6. Why Me? - (featuring Musiq Soulchild)
7. Cold Places
8. Do Ya Thang
9. Thank God
10. Here He Come
11. Get Money, Spend Money, No Money
12. Get Use To It - (featuring The Game & WC)
13. Crack Baby
14. Tomorrow
15. Stand Tall
16. Take Me Away - (featuring Butch Cassidy)

 

 

Snoop Dogg Budapesten

 Snoop Dogg koncert lesz 2008. szeptember 10-én 19:30-kor a Budapest Sportarénában. A Gangsta rap fenegyereke Ego Trippn című lemezét népszírűsítő turnéja keretén belül jön Budapestre.

A gangsta rap királya új stúdióalbummal jelentkezik, és egyben európai turnéra is indul! Magyarországon a rap fenegyereke!!! Snoop Dogg 2008. szeptember 10-én, 19:30-kor lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, hogy az idén márciusban megjelent Ego Trippn című lemezét népszerűsítse. “Az album címe arra utal, hogy 100%-ban az én ízlésemet tükrözi az anyag. Most is olyan dalok kerültek fel a lemezre, melyekkel teljesen azonosulni tudok.

Kemény gangsta-dalokra és dallamosabb R’n’B-számokra számíthattok, emellett hatott rám a 80’as évek hangzása is, fõleg Prince, Rick James, George Clinton és a Gap.”

 

 

Usher dala a nyár egyik klubslágere lehet

 Minden bizonnyal. Olyan No. 1 dalok fűződnek a nevéhez, mint a U Remind Me, My Boo, U Got It Bad vagy a Yeah. A vadonatúj, Love In This Club című dal, mely már az énekes 8. No. 1. slágere - #1 volt az amerikai Billboard Hot 100 kislemez listán és #1 az iTunes listán, jelenleg Top 25-ben van az európai rádiós listán!

Az ötszörös Grammy díj győztes énekes, táncos, producer 15 évesen kezdte karrierjét és 26 millió eladott albummal büszkélkedhet világszerte. Nagylemezei mind óriási sikert arattak, az 1997-ben megjelent My Way című albuma hatszoros platinalemez, a 2001-ben megjelent 8701 címet viselő lemeze négyszeres platinalemez és a 2004-es, 14 millió példányban elkelt Confessions című albuma kilencszeres platinalemezzé érett.

Usher az új felvételt Jeezy-vel adja elő. Sőt! A VIVA TV kiemelt rotációban játssza a klipet. Mindezek mellett egy USHER hétvéhét is tervez a csatorna. A kislemez pedig egyre népszerűbb.

 

 

50 cent és The game kibékült

Véget ért hivatalosan is a hosszú ideje tartó csatározás 50 Cent és a korábbi G-Unit tag The Game között!A The Los Angeles Times újságírójának mint elmondta "Soha nem volt valódi csatám Fifty-vel.Ez ez egész csupán a lemezeken volt!" Az évekig elhúzodó rap párbaj végének Game szívből örül és visszavonulás előtt ez jól jött Neki.Soha de soha nem szabad olyan szintre a közte és Fifty között lévő csatát emelni mint amilyen az East Coast-West Coast csaták anno voltak és emelyben Tupac és Bifggie is életüket vesztették.
"Mindketten sok dolgot mondtunk, de Mi nem vagyunk Biggie és Pac!" Ezenkivül The Game tett egy shokkot okozó kijelentést is, nyilvánosan is megköszönte Fifty-nek, hogy elindította Őt a rap sztárság-hoz vezető úton és támogatta a kezdeteknél!
2005 májusára biztos sokan emlékeztek amikor is sajtótájékoztató keretében békültek ki és a Harlemi fiú kórusnak felajánlottak mintegy 253,000$-árt, azonban ez a fegyverszünet alig egy hónapig tartott amikor is The Game megkérdőjelezte Fifty vezetői képességeit mint a G-Unit feje!
A többi sárdobálás meg a mai napig folyamatosan ment, azonabn úgy tűnik ennek vége egyszer s mindenkorra!

 

 

Eminem 25,000 $-árt fizetett 2 évvel ezelőtti verekedéséért

A grammy díjas rapper majd két évvel ezelőtti sztríptizbáros ügye végéhez ért, az áldozat Miad Jarbou-nak 25,000 $ ítélt meg az Oakland megyei bíróság.Eminem megütötte a wc-ben 2006 júliús 13.-án Jarbou-t bizonyos Cheetah’s nevezetű helyen ami egy férfiaknak fönntartott sztríptiz bár a híres 8 Mile Road-on.
Eminem szóvivője Dennis Dennehy nem kívánta az ügyet kommentálni!

 

 

 

 

Obie trice elhagyja a Shady records-ot

Detroit egyik nagy tehetsége és Eminem személyes jóbarátja Obie Trice otthagyja az Eminem fémjelezte Shady Records-ot mondta el Terry Wilson Obie managere.
A hírt követően felmerül a jogos kérdés miért hagyja el négy év után az eddig két albummal büszkélkedő rapper a Shady Records-ot, az ok egyszerű: Obie Trice szeretne saját most indulú lemezcégére koncentrálni amely Worldwide Hustle néven fog megjelenni a zenei piacon "Obie és Shady ugyan más irányítás alá kerülnek azonban nagyon jó baráti kapcsolatuk ezentúl sem fog megszakadni.Van néhány igen nagy tervünk Obie saját lemezcégével.Eminem a jövőben is segédkezik majd Obie projectjeiben."

Obie Trice-nak eddig a Shady Records/InterScope alatt két albuma jelent meg mégpedig a 2003-as platina státuszig jutó "Cheers" és a 2006-os "Second Rounds On Me", következő albuma pedig idén fog megjele

 

 

Busta rhymes interjú

 Ki az aki nem hallott még az egyik leghitelesebb és legsikeresebb rapperről a játékban? Ő Busta Rhymes, ki más is lenne, és ami a nevéhez fűződik az önmagáért beszél: 11 album, 13 mixtape, 31 maxi, 17 év rap karrier. Kellene még valamit hozzáfűzni ehhez?

 
Az egész cikk megtekintéséhez katt ide :   Folytatás>>>

 

 

Albumok debütálása a listákon

Tegnap nyilvánoságra hoztak néhány album eladást, ezt közölném most Veletek lentebb.
Lil' Wayne tatja magabiztosan a második helyét az eladási listán a maga 1,526,000 darabjával három hét után, ezen a héten eddig 209,000 darabot tudhat maga mögött.
Az Oscar győztes Three 6 Mafia Last 2 Walk-ja 77,000 darabbal az 5. helyen nyitott a listán, Usher 6.-ik studió albuma a "Here I Stand" már elérte az arany státuszt a maga 806,000 darabjával , azonban mint a legtöbben az előzőekhez képest 21%-os visszaesés mutat az album az eladási rátát vizsgálva, a Young Jeezy-vel közös "Love In This Club" viszont nagyon fut mindenütt!

 

 

Lil wayne - The carter 3

Több mint 1 millió kelt el az első héten Lil Wayne The Carter III című albumából. 2005 óta ez az egyetlen album ami 6 számjegyű eladást produkált az első héten, akkor 50 Centtől a The Massacre kelt el 1,1 millió példányban. A második helyen Plies, 215 ezer eladott albummal. Azért érezhető a különbség

 

 

 

 

!Eminem visszatért saját rádió adásában mindenki meglepetésére

Eminem hivatalosan is visszatér hamarosan egy Masta Ace remix-el a "Slaughtahouse"nak a feldolgozásával, amely Tone Loc Delicious Vinyl RMXXOLOGY-ján hallható.Ez az album régebbi nagy nyugati parti arcokkal körítve jön ki mint a már említett tone Loc vagy például The Pharcyde aki szintén megtalélható a lemezen.
Más:
Nagyon jó sztori történt nemrég LL Cool J-vel amikor is a Shade 45 rádió műsorában vendégeskedett, egyszer csak betelefonált egy ember aki azt állította, hogy Ő Jason Miami-ból.Elkezdett rappelni és elmondta mekkora LL rajongó és miután rájöttek ki is Ő elmondta, hogy ősszíntén nagy híve LL Cool J-nek és mekkora élmény volt Neki amikor a Footlecker-ben anno találkoztak(sportbolt ahol többek között a jordan márka fellelhető amiket Em is hord) majd a hívás végén mindenkinek megrökönyödésére kiderült, hogy az önként vállalt száműzetésből visszatérő eminem most is a stúdióban van és készül a nagy visszatérésre!
Rövid beszélgetés után meginvitálta Mr. G.O.A.T.-ot saját otthonába Eminem és ezzel véget is ért a komikus jelenet.Aki egyébként régebben is figyelte Eminem munkásságát az tudhatja, hogy sok sok lemezen eljátszotta Ő ezt már, felhív valakit( török étterem, lemezcég,kurvák) és teljesen más hangon artikulálva egy általa kitalált személynek adja ki magát, sokan átestek már Nála ilyen tekintetben a kerítésen .

Hogy elhigyétek :

lats - ll Cool J and eminem Funny at Shade 45

 

 

 

T-pain interjú

 T-Pain mostanában szinte az összes slágerben fellelhető, amiből a jó része Grammy jelölést kapott. Friss előadóról lévén szó, készítettünk vele egy kisebb interjút, és egy szerény, ámbár céltudatos személyiséget ismerhettünk meg benne. Lássuk hát!

Az egész cikk megtekintéséhez katt ide :   Folytatás>>>

 

 

 

 

Nas - Be a nigger to

Nos az szerintem nyílt titok, hogy Nas legújabb albumának a megjelenése közeleg. Azonban erre még várni kell, de addig is egy kis promó anyag. Nem más, mint egy klip startolt ki a netre Nas tollából. A szám címe elég merész, de én bátorkodtam cenzúra nélkül kipakolni: Be A Nigger Too.  Több mint 8 perces lett.

 

 

 

G-Unit interjú: "Ha nem lennénk igazi MC-k nem lennénk itt!"

 Mit az amit el lehetne mondani még a G-Unit-ról hiszen mindenki ismeri már a világon!? A Gorilla Unit az egyik legnagyobb befolyással bíró csapat a newschool rap játékában!

Az egész cikk megtekintéséhez katt ide :   Folytatás>>>

 

 

Porig égett 50 cent háza

Hat embert szállítottak kórházba pénteken, köztük a rapper volt barátnőjét és a közös gyereküket is, miután eddig ismeretlen okok miatt tűz ütött ki 50 Cent házában. A hatóságok gyújtogatásra gyanakszanak a tulaj kiléte, és amiatt, hogy 50 Cent éppen a ház tulajdonlása fölött pereskedik egy ideje volt barátnőjével.

Péntek hajnalban eddig ismeretlen körülmények között kigyulladt, majd porrá égett 50 Cent amerikai rapper Dix Hillsben található otthona, közölte az Associated Press. A balesetben hat ember sérült meg. 50 Cent exnőjét és tízéves fiukat enyhe füstmérgezéssel kórházba szállították, és az egyik tűzoltó is könnyű sérülést szerzett a szemén. A házban volt még a volt barátnő két másik gyereke is, valamint három másik felnőtt, akiket eddig még nem azonosítottak. A rapper, akinek Curtis Jackson a valódi neve, nem lakik a házban, és nem is volt a helyszínen, így megúszta a tűzvészt.

 

 

Snoop dogg - Carpet treatment

Snoop Dogg dvd bemutató. Ezúttal egy új dvd-vel lepi meg rajongóit, Snoop. A címet átollózta legújabb albumáról, így The Adventures of tha Blue Carpet Treatment néven fog futni. Nos a dvd bemutató egy olyan kőkemény egy percen át prezentálja az összevagdosott jeleneteket. Mindenesetre elég tartalmas kis trailer lett.

 

 

 

X-zibit - Thank you

Világpremier. A mai napon hivatalosan is megjelent a legújabb Xzibit klip. Szerintem egy nagyszerű számhoz készítette el ezt a mozgóképes szösszenetét, ugyanis a Thank you számot "videolizálta" (hogy nyelvújítászkodhassak). Sajnos tökéletes minőségben még elég nehéz hozzájutni a kliphez, de az eddigi legjobb minőséget publikáltam nektek.

megtekintes : 

 

 

DMX-et a rendőrség is nyúzza

Ahogy a címből kiderül, DMX-nek elég sok gondja támadt mostanság a rendőrséggel. Néhanapján ha úgy tartotta kedve gyorsan hajtott, de amire nem számítottam az a következő volt:

Nemrég házkutatást végeztek arizonai otthonában, és elég sok megterhelő dolgot találtak. A raid során fegyvereket, és drogokat találtak (remélem nem ússza meg egy kis pénzbírsággal...), de ami a legmegdöbbentőbb, hogy 4 alultáplált pitbullt és több halott kutyát is találtak... Pedig klipjeiben, albumfotókon, sőt tetoválása is azt mutatja, hogy mennyire is szereti "kedvenceit".

 

 

Visszatér a D12

Visszatér a D12. Már négy éve, hogy megjelent legutolsó albumuk. Most viszont visszatértek egy új mixtape-el, aminek a Return of the Dozen címet adták a srácok.

A csapat 2006-ban lelkileg megtört, amikor Proof meghalt. A srácok azt mondták, hogy a régi stílusuk Proof-al együtt eltávozott. Az új lemez sokkal agresszívebb lesz, mint az eddigiek.

A Return of the Dozen album egy mérföldkő a D12 életében, az album a legerősebb cucc lesz. A csapat új albumán még mindig dolgozik. Megjelenés: Eminem szóló lemeze után, 2008 végén – 2009 elején.

1. Intro D12 featuring Dolo
2. We Back D12
3. Throw 'Em Up High D12
4. The Drill D12
5. Cheatin' In The Bedroom D12 featuring Monica Blaire & King Gordy
6. Biggest G Is Chris Reed D12 featuring Maestro
7. If You Want It Kuniva
8. U Never Know D12
9. I Am Gone D12 featuring King Gordy
10. Win Or Lose Swift featuring King Gordy
11. I'm From The D D12
12. Suicide D12 featuring Sindy Syringe
13. Plead For Your Life D12 featuring Royce Da 5'9"
14. Get This Paper D12 featuring Rod Dae of Rock Bottom
15. You're Not Gangsta D12 featuring King Gordy
16. That's The Way That Goes D12
17. This Situation D12 featuring King Gordy & Black Face of Rock Bottom
18. 13 MC's D12 featuring Marv Won, Stretch Money, Rare, Famous, X-Factor, T-Flame, Quest McCody, Swann, 3, Young Who?, Young Miles & Guilty Simpson
19. Mrs. Pitts D12 featuring King Gordy
20. Outro D12 featuring Dolo
21. Don't Hate Brittany Reed (Bonus Track) D12

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.