Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Game interjú

 Elérkezett az idő The Game harmadik albumának a megjelenéséhez, amely a L.A.X. címet kapta. Mostanában kevés hiphop előadó tud igazán sok lemezt eladni. Talán 50 Cent, és még talán Kanye West valamint ezek mellett Lil Wayne.

Az említett előadók mellett természetesen The Game még ide tartozik, ő is a platina rapperek kategóriáját erősíti, ugyanis ő az akinek 2008-ban talán szintén sikerül az 1 milliós példányszámú statisztikát megfejelnie. A Westcoast újjászületése, vagy csak egy újabb rapelőadó a sok közül a palettán? The Game rövid karrierje már sok mindent látott és sok mindent is ért el!

Vágjunk is bele az interjúba.

Szia Game! Az első maxid a “Game’s Pain” nevet kapta. Olyan nevekről beszélsz pozitívan mint például: Kool Herc vagy Big Daddy Kane. Mesélj nekünk róla egy kicsit kérlek, hogyan is jött ez a visszanyulás az Oldschool legendákhoz?

 Meg akartam mutatni az öszes new school raparcnak honnan is jön az igazi ríl hiphop. Sokan túl fiatalok ahhoz, hogy át tudják élni hogy akkor azok az arcok és érzések mit is jelentettek pontosan. Az oldschool volt az igazi, akkor még igazán voltak értékek, és nagyobb arányban szólt magáról a zenéről. Ma minden csak egy sablont követ, tisztelet a kivételeknek. Zenét magam miatt kezdtem el csinálni, de részben próbálok valami maradandót adni a közönségnek, és tanítani őket!


Kik készítették az alapokat az albumodra?

Csak a legjobbak: “J.R.” Rotem, aki a Sean Kingston albumot készítette. Aztán Jelly Roll, Cool & Dre, Nottz, DJ Toomp, Scott Storch, Kanye West és Hi-Tek. A legjobb érzés Cool & Dre-vel volt egy stúdióban lenni, ők igazán érzik mit is szeretnék . És mielőtt kitérnél rá. Dr. Dre nem lesz rajta a lemezen!


Milyen a kapcsolatot Dr. Drevel?

Jó a kapcsolatunk! Volt egy idő amikor nem igazán beszéltünk egymással, de mára már rendszeresen telefonálunk egymással. Ne felejtsd el, hogy Dre nélkül nem lennék itt, sőt nem is léteznék. Ő fedezett fel engem, ő állt mögöttem mindvégig. Felnőttem, most már saját lábamon is meg tudok állni, de Dre-nek örökké hálás maradok.


Az albumodon Common lesz. Elégé meglepett…

Igaz, sokan meglepődtek, mivel ő inkább az underground vonalat képviseli. De Common jó arc, és egy jó MC. Kanye-n keresztül ismertem meg. Leszarom mit várnak tőlem, vagy mit nem. Egyik dalban Common-al featelek, másikban Lil Wayne-el! Azt csinálom amit akarok!


Egy másik érdekes közreműködés Ice Cube!

Igen, ő egy rap legenda, pláne a nyugati parton! NWA a világ legjobb csapata volt. Majd várjátok meg a következő Westside Connection lemezt. Klasszikus lesz. (nevetve)


Ez most már a sorban harmadik albumod lesz. Még újoncnak érzed magad?

Igen. Még mindig. Haver annyit láttam ebben a játékban, hogy hihetetlen. De még mindig vannak új meglepetések, amikkel találkozom. És nézd: Egy Ice Cube vagy egy Dr. Dre, ők az igazi nagy arcok. Hozzájuk képest még egy senki sem vagyok. De arra a szintre akarok majd eljutni. Kijelentettem: Csak akkor lesz következő albumom, ha mindegyik NWA tag támogat és besegít. Vagy beatek terén, vagy ad nekem egy 16-os rapet. De ha nem támogatnak akkor nem csinálok több albumot az életemben!
Sokat beef-eltél a karrieredben. Visszanézve ugyanúgy csinálnál mindent?

Igen, mindent! Kiállok a szavaimért! A battle amúgy a hiphop-hoz tartozik. Ha visszanézel, mindig is volt Beef. Busy Bee, MC Shan, KRS-One, N.W.A., Bone Thugs N’Harmony, Biggie és 2Pac. Ez rap, itt kemény szövegekről van szó. Fifty meg húzzon a fenébe. Úgy sem érdekel már senkit, lásd bukó volt a G-Unit album. Young Buck is kiszállt. Együtt nyomulunk, és benne lesz az új klipembe.


Mi várható a saját lemezcégedtől a Black Wall Street-től?

Most állunk úgy, hogy elkezdhetjük rendesen a munkálatokat. Előtte még rendezni kellett a hivatalos jogi dolgokat is. De támadunk. Egy Európai ága is van ennek az egésznek, átvesszük a világot, és nem kell hozzá ilyen szöveg sem ahogy DJ Khaled mondaná, “We the best”, lássatok majd csodát!


Még mit üzennél szívesen az olvasóinknak?

Támogassatok! Vegyétek meg az albumomat! Ja és Fuck Fifty, Fuck G-unit! (nevetve). Európai turnén leszek nemsokára, talán elnézek hozzátok is ha hívnak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

echo_urban_ryder@yahoo.com

(zztopBLOOD, 2009.12.22 18:54)

remelem el is fog jonni The Game o legjobb a vilagon csak o erhet 2pac nyomaba HAVER GYERE EL HOZZANk is

50fan

(50fan, 2009.10.13 17:38)

remélem 50 agyonlő te geci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!