Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The outlawz

Az Outlawz először 1995-ben tűnt fel a zenei téren.Ekkor még Dramacydal néven futottak,és közreműködtek az Outlaw c. dalban 2Pac Me Against The World nevezetű albumán.Ettől kezdődően Tupac "pártfogoltjaivá" váltak és sok lemezén szerepet kaptak.

Mint Tupac támogatottjai és közreműködői,a csapat a Death Row-hoz szerződött 1997-ben,ekkor felvettek egy cím nélküli albumot,ami a mai napig sem került kiadásra.Miután Suge Knight-ot bebörtönözék,a banda elhatározta,hogy nevet változtat.Tehát mit csináltak?Az OUTLAWZ megkísérelt egy törvényes eljárást ideiglenes intézkedésként,ami minden kötelezettség alól felmentette őket a Death Row-tól.Ezáltal az Outlawz megjelentetett egy dupla albumot Ride With Us vagy Collide With Us címmel a független Outlaw Recordz-nál 2000 novemberében.

A csapat visszatért a tárgyalásra 2001.január 8.-án,ahol elfogadtak egy másik ítéletet,miszerint minden Death Row-hoz való kötelezettség alól fel lettek mentve.
Amikor megkérdeztük,hogyan érzik magukat az ítélet miatt,csak ennyit válaszoltak:"Let's Go! We're ready to move on."

Hussein Fatal (Saddam Hussien) - Tupac unokatestvére,aki nagyon közel állt Pac-hoz. Megjelent egy szólóalbuma"In The Line Of Fire"címmel.

Kadafi (Muammar Qaddafi) - Kadafi egyike volt Tupac legjobb barátainak.Nem sokkal Tupac halála után gyilkolták meg.Az ő és a Pac édesanyja is aktív résztvevője volt a Black Panther's Mozgalomnak.

Kastro (Fidel Castro) - Ő és Napoleon közel álltak egymáshoz.Mindeketten nagyszerű szövegeket írtak.

Ruholla Khomeini - Másik neve Mopreme, a Thug Life tagja volt.Tupac féltestvére. 

Napoleon (Napolean Bonaparte) - Kastro-hoz állt közel.Volt néhány nagyszerű szövege,akrácsak ez itt:"Hey, yo Makaveli, give me the bullets that was left up in your belly, so I can blast back on them niggaz till they cold and sweaty."

E.D.I. Mean (Idi Amin) - Ő volt az első külsős tagja az Outlawz-nak.Több népszerű Pac dalban közreműködött,mint pl. a Hit 'Em Up-ban.

Syke - Mussolini (Benito Mussolini) - Eredetileg a Thug Life tagja,szólóalbumának címe "Be yo self".

Makaveli tha Don (Niccolo Machiavelli) - 2pac

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

outlawz for life

(makaveli the don, 2012.07.22 16:56)

a legnagyobb gangstak akik valaha is rappeltek

asdadf

(asdadf, 2010.07.17 19:12)

Crew... Én most kinntvagyok kanadában, és itt is megvan csinálva a billentyűzet, és vannak ékezetes betűk... :D Szóval nem az a baj h neked angol a windows, hanem h fogyatékos vagy és hiányoztál az iskolából amikor az abc-t vettétek...

asdadf

(adsadf, 2010.07.17 19:10)

50Cent kicsit túl sok south parkot nézel nem? :D

50 Cent

(50 Cent, 2010.06.04 18:07)

Basszatok meg ti mind hulye faszszopo geci budos rohadt szarrago szopos kibaszott hulye lobaszopicsafejek vagytok!Tudjatok mit ast sem tudjatok hogy a fecskendo micsoda tudjatok az a szerszam kinek milyen aminek megdorzsolitek a veget es frocskolni kezd!!!Szarragok!!!

buzi crew

(na és, 2010.05.25 19:19)

elmehetsz a kurva anyádba liceumos dumáddal együtt buzi vagy crew és kész

Crew

(Crew, 2010.03.20 16:11)

he teh fuuu gyerek kebzeld mar liceumos vagyok;)
es azert nem irom ki azokat a betuket rendesen mert angol vindowszom van teh streber kojok:)
es megbaszhatod a kurva kibaszot jo edes anyadat ha meg 1-szer beszolsz nekem teh kis csicska gyerek;)
ugyhogy fog be aszt a budos pofadat meg benem tomom teh paraszt kojke;)

fúúúúú CREW

(fúúú, 2010.03.18 17:53)

huhhu Crew ez a hét dumája volt DE GECI CSICSKA FASSZPÓ VADÁLLAT LÁTSZIK HOGY MÉG A 8 ÁLTALÁNOSOD SINCS MEG TE GECI ELÁRULOM NEKED HOGY A BILLENTYŰZETEN VAN OLYAN O BETŰ IS AMIN VAN 2 PONT EZT NEVEZZÜK Ö BETŰNEK VAGY TE ILYEN CSORÓ GYEREK VAGY HOGY NEM TELLIK RENDES BILLENTYŰZETRE! Jah és tanulj meg rendesen írni is LÁTSZIK HOGY VALAMILYEN RÉTI CIGÁNY VAGY!

Crew

(Crew, 2010.03.14 18:59)

he kis buzi kocsogok;))
tik masokal dicseketek en kijelentem hogy en baszom meg anyatokat!!!!!!!!
nektek meg elvagom a torkotokat kis bolond kojkok;)
egyepkent halom a szomszed kutya a teh anyadra gerjet be es most basza halalra:))
egyepkent szoljatok anyatoknak hogy 10-szer szoptak es megcsak 1-szer vizetem deh nemkel izguljon az anyatok mert elkultem a tobi 9-arat;)
es mongyatok meg anyatoknak hogy fertotlenicse maskor a szajat mert nemegedem hogy leszopjon mert kitudja mijen allatot szopot le:))

STILL A RISE

(OUTLAW, 2010.03.12 01:41)

Hatalmas album,zsír zene és utólérhetetlen!!!!R.I.P Pac&Yong Kadafi Only God can judge me now Mondja valaki,hogy nem így van!!!!!!!!!!!!!!!!!Annak PACPACPACPACPACPAC a kibaszott fejébe!!!!!!!!!!

hoodboyz18@gmail.com

(Kowits, 2010.03.11 21:15)

Csak hozzátenném...h ez volt az első igazi olyan banda ami kiemelkedett a zenéivel a többi rapbanda közül!Ők csináltak először lassabb de mégis brutálisabb rap zenét!Majd ha így tudtok rapelni mint ők akk majd ugathattok de addig kuss van kutyák;)

huzz vissza anyádba

(buzi geci Crew, 2010.02.12 13:57)

Te kis rohadt fasszrágo buzi geci huzzel innen az egyész rohadt oldal mocskos geci csak szólok hogy én is a 15.kerben lakom és 50fan-nal szétbasszuk a pofádat

Kurva Anyádat

(Hűűű Crew, 2010.02.10 16:52)

JAJJJJJJJJ CREW te egy kis buzi fasszopó geci igaza van 50fan remélem elkap és kinyír te ki SENKI házi gyenya láda MEG BASZATOM ANYÁDAT A SZOMSZÉDOD KUTYÁJÁVAL

K!raly

(eminem a kiraly!!, 2010.02.04 10:32)

Igen senki sem szodhatja Eminem-et..
inkabb huzzatok vissza anyatokba...Buzi faszszopok!!

Crew

(Crew, 2010.02.04 09:10)

a kurva anyatokat szidjatok eminem es en vagyok a kiraly bazdmeg !!! ti meletem 1 buzi kis kocsogok vagytok!! szitok it mindenkit deh ha elkapom egyiket eskuszom a fejebe 1 gojot eresztek csak tudjatok;)!!!

mekkora buzi ez az eminem

(eminem csicska, 2009.12.05 20:24)

eminem te csicska kurva geci faszú genny láda anyádat szar bazmeg huzzál haza te faszkalap bazmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kurva anyád eminem

(kurva anyád eminem, 2009.10.06 17:22)

hülye fasszópó senki szar fehér geci

eminem

(Crew, 2009.08.24 09:35)

kurvara szar banda!!!!! meg a segemet se egednem hogy kinyajak ezek a kutya baszok!!!!!!!!!!