Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


T-Pain interjú: "Nem fogok eltűnni, elhiheted nekem

Szia T-Pain! Üdvözlünk az oldalunkon! Először is térjünk rá a kezdetekre. Mesélj nekünk egy kicsit a Nappy Heads-ről.

Sziasztok! Tulajdonképen nincs nagy storyja a Nappy Headsnek. Velük kezdtem el rappelni még nagyon nagyon régen. Jól hallod, először rappeltem, még mielőt valaha is énekeltem volna. Jól nyomom, néhány dalban még ma is megmutatom a tehetségemet, Hasonlóan mint Will.I.Am aki szintén egy nagyon különleges rapper, de inkább a saját egyedi hangzású zenéjét nyomja. Szóval a Nappy Heads-el turnéztunk erre arra, évente több mint 250 fellépésünk volt. Elértük azt a hírnevet ami már jónak mondható, de sajnos egyre többször öszebalhéztunk. Mindenkinek más elképzelése volt a zenéről, és nem is illettünk tulajdonképen egymáshoz. Így lassanként szétszakadt a csapat.

Utána Akon leszerződtetett téged a Konvict Muzikhoz, miután meghallgatta a “Locked Up” Remixedet. Mennyire volt fontos Akon a karrieredben?

Ő volt a legfontosabb! Nála vagyok leszerződve. És nem mint Rapper hanem mint énekes. Az első naptól megbízott bennem, tudta hogy el fogom érni a céljaimat, és ő mindenben támogatott. De a zenémet saját magam készítem, végős soron minden én vagyok egyben: Szövegíró, zeneíró és hangmérnök!


Sokan azt mondják hogy marha idegesítő ez az Autotune effekt és előbb utóbb elfogsz tűnni mivel nem tudsz énekelni! Hogyan reagálsz ilyenekre?

Lazán (nevetve). Mit mondjak neked erre öcsém? A dalaim világslágerek lettek: "I'm a Flirt", "I'm so hood", "The Boss", "Kiss Kiss", "Low"... Az autotune az én védjegyemmé vált, egyszerűen fel lehet ismerni. De nem jelenti azt hogy nem tudok énekelni, mivel ha nem tudnék, akkor az Autotune sem segítene ebben semmit. Minden albumon található egy dal amiben normálisan, effect nélkül énekelek és bebizonyítom mindenkinek, hogy képes vagyok mindenre! A dal címei: “Fly Away” és “Right Hand”.


Tulajdonképpen minek tekinted magad: Producer, Rapper vagy énekes vagy?

Első sorban producer vagyok a saját véleményem szerint.


Mit szólsz ahoz hogy most Lil Wayne és Snoop is az Autotune-t használják?

Én hoztam be a trendet, ez ilyen egyszerű! És követnek engem. (Hirtelen merev és komoly lesz a hangja). Figyelj, szerintem hagyjuk ezt az Autotune témát. Esküszöm, minden egyes interjúban ezt kérdezik tőlem, és unom, nincs már kedvem magyarázkodni. Vagy elfogadják a hallgatók, vagy nem. Ha a jövőben abba kell hagynom az éneklést, mert nem vagyok elég sikeres, akkor abba fogom hagyni. Attól még egy sikeres producer maradok. Nézd, tegnap ültem a stúdióban Michael Jackson-al! Az utóbbi négy hétben készítettem slágereket Britney Spears-nek, Jennifer Hudson-nak meg Jamie Foxx-nak is. Sokféle irányban mozgok, és vagyok tevékeny és nem fogok eltűnni elhiheted nekem.Okay! Felfogtuk, nincs több kérdés az Autotune-rol!

Ok.

Egy másik interjúban mondtad egyszer, hogy azért kezdtél el rappelni mert nem voltak barátaid.

Igen, ez így is volt. Az első barátaimat a zenén keresztül találtam meg! Nem tudom miért de engem állandóan fikáztak (nevetve).


Hogyan néz ki a mindennapi életed?

Zene! Egész nap! Reggel felkelek, és irány a stúdió, semmi más. Semmi party, semmi! Csak zene.


Így helyes! Köszönjük az interjút!

Köszönöm nektek is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.