Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Young Yoc


Valódi név: Jasiel Robinson
Született: Georgia,College park,1983 április 02.

Jasiel Robinson azaz Yung Joc-ról szertnék írni, hiszen e dátumig kitörölhetetlen a rap palletájáról, debütáló albuma révén.
Na de kezdjük az elején 1983 április 2-át írunk amikor is megszületett Yungr1;babyr1; Joc a Georgia állambeli College Parkban,ez a hely egy 20,300 főből álló város melyet két részből áll(Fulton és Clayton megye) ,tehát itt cseperedett fel Yung Joc (ezutánYJ), többek között Jermaine Dupri, Ludacris szülövárosa is ez.Nagyon csintalan kis kölyök volt szülei elmondása szerint,középiskolából is kírúgták egy az érettségivel kapcsolatos botránya miatt.A börtön se váratott sokáig,hamarosan bent is találta magát,ezen börtön idő alatt vált YJ igazán,különösen hevessé és céltudatossá,ez a fajta elhatározás azért jelent meg nála mivel egy jobb és szebb életet szeretett volna bíztosítani mind magának mind pedig családja számára!

Nem riadok meg bármitől,tehát soha nem hátrálok meg; ezek után nem is meglepetés hogy már 10 éves korában olyan előadókon nőtt fel mint LL Cool J,Run DMC,Tupac,Biggier30;r30;stb.A lehetőségek kapuja nyílt meg elötte mikor felléphetett e méltán híres Royal Peacock ban ahol olyan nagyságok léptek fel elötte mint Ray Charles,vagy Aretha Franklin!Ezen a sorsdöntő estén ,ahol is ott volt Block(a Block Entertainment feje) aki így illette Joc fellépésétr1;Mindenki megmozdult rá,egyik oldaltól a másikigr1; Block miután figyelmesen megnézte a showt szerződést ajánlott Joc-nak aki ott azzonal alá is írt neki!r1;Block bíztosított engem affelöl,hogy megfelelő teret bíztosít annak érdekében ,hogy sztárrá válhassakr1; rAmióta minden rendezödött körülöttem ,rengeteget dolgozom,többet mint ezelött valaha isr1;
Ez a kemény munka meg is hozza számára a sikereket amelyek közül talán a legnagyobb sikert a sokak által ismert rIts Goin Downr1; című szám hűen tükröz,jelölést kapott idén a legjobb rap klippre a video music awardson,ebben a klippben bemutatja honnan jött Ő és milyenek azok az emberek akikkel felnőtt,öreg és fiatal hogyan bulizik!Megemlíteném emelett a rDope Boy Magicr1; et is amely már keményebb hangvételü,az igazi Hustle-ok életéről rappel!Legszemélyesebb hanvételű száma a rFirst Timer1; mely Joc első szereleméről kialakitott véleményét tükrzi híven a hallgató felé.
Olyan előadó Ő aki már megfizette a számlát ahhoz az igéretes és sikeresnek igérkező karrierje elött ami elötte áll,a szerencse és a tehetség sikeres kollabrációja az Ő sikerének egyik titka!

 

Lap teteje

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cikkek magyar nyelven. Termék-áttekintés, vélemények

(MarinaBryden, 2018.11.17 20:22)

Erősíti a bőr szerkezetét, feszessé teszi a megkönnyebbülés, az alakja, az arca, mivel a természetes termelés a kollagén, elasztin. A maximális terápiás hatás figyelhető meg, csak a folyamatos, a kábítószer-használat. Az ajánlott tanfolyam időtartama 3 hét. Ebben az időszakban a krém alkalmazása 1 alkalommal naponta, az arc, dekoltázs, nyak. <a href=http://infazavr.org/lehetseges-megvasarolni-az-eco-slim-et-olcso-aron-gyogyszertarakban-magyarorszagon-velemenyek-es-ajanlasok.php>http://infazavr.org/lehetseges-megvasarolni-az-eco-slim-et-olcso-aron-gyogyszertarakban-magyarorszagon-velemenyek-es-ajanlasok.php</a> Ne feledje megadni a szállítási információt! A rendelés végén ellenőrizze az összeget, hogy valóban az, amire gondolt! Továbbá célszerű újra látogatni a weboldalt a rendelés után pár nappal, hogy meggyőződjünk, termékünket valóban a hivatalos oldalról rendeltük-e. Vasarlas Hondrocream 50% kedvezmennyel *a hivatalos honlapon. A sok dicséret után az ember azt gondolná, hogy egy vagyonba kerül a krém.

Crew

(Crew, 2010.02.04 10:10)

ez a raper a legszarab a vilagon !! etol szarab nemis lehetne hat anyam joban raper etol